Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Nord DamSr. / DamJr. F19-17 (födda 2005-2007)

DamSr. / DamJr. F19-17 (födda 2005-2007)

IK Nord
Handboll
Flickor - F19 Väst (F19-17 Väst 2 Västra)

Referat: IK Nord - HK Aranäs Vit

38 -12 blev det förra året och det märktes direkt att vi har blivit mer rutinerade och vi höll nere siffrorna till 8-12 i halvtid. Detta kan också tillskrivas två starka debutanter i Fanny och Linnea som vi mer än gärna återkommer till.

I första halvlek blev vi lite tagna på sängen när Aranäs klev upp i ett tre tre försvar. Clara satte dit ettan efter några tunga minuter framåt efter en läcker framspelning från Filippa. Sedan började vi hitta rätt mycket på grund av våra linjespelare för dagen i Wilma, Lisa, Elsa och Emilia. De kom upp och linjeväggade fint och vi fick bra svaj på deras försvar och efter det regnade det in mål. Isolde tog en retur, Linnea snurrade upp sin spelare och bonkade in bollen. Signe sköt på passning på frikast. Saga satte ett fint genombrott och sen kom Linnea igen på ett tomt inspring med ett kyligt avslut. Lova kom också in på en perfekt passning av Isolde. Halvlekens prestation framåt vara Lisas bakom nacke/rygg pass till Lova som tyvärr brände det fina läget. Men då har vi inte ens nämt vår nya fantom i målet som stod för några riktigt mäktiga parader där till och med Bundsen hade varit avundsjuk. Första var stark bakåt i uppställt med många sköna proppar från Dana och våra tuffa linjespelare. I andra sprang Aranäs mer och mer och vi fick det jobbigt. Men vi lyckades med någon helplanskontring från Filippa och ett riktigt klassiskt viljemål från Molly. Elsa fick fina lägen och satte ett mycket läckert linjemål. Sagas brytning på mittplan var riktigt snygg. 11 mål skillnad blev det tillslut och tjejerna gör en riktigt bra insats med Fanny i målet och Linnea på kanten som litte grädde på moset debutantprestationer.

Aranäs var ett bättre lag men vi kommer närmare och närmare. Nu tar vi nya tag och vi hoppas att våra fantastiska supportrar hänger med till Heidhallen på lördag då årets första bortamatch går av stapeln.